Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
ANIMALS 3 : TIERE 3

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. badger
Answer: Dachs

2. elk
Answer: Elch

3. ewe
Answer: Mutterschlaf


4. gnu
Answer: Gnu

5. newt
Answer: Molch

6. orangutan
Answer: Orang-Utan

7. ram
Answer: Bock

8. salamander
Answer: Salamander

9. sea cow
Answer: Walroß

10. sea urchin
Answer: Seeigel

11. skunk
Answer: Stinktier

12. unicorn
Answer: Einhorn

13. water buffalo
Answer: Wasserbüffel

14. weasel
Answer: Wiesel

15. yak
Answer: Yak


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : ANIMALS 3


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-