Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
ANIMALS - AQUATIC : TIERE - AQUATISCH

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. clam
Answer: Muschel

2. crab
Answer: Krabbe

3. dolphin
Answer: Delphin


4. eel
Answer: Aal

5. jellyfish
Answer: Qualle

6. lobster
Answer: Hummer

7. manatee
Answer: Seekuh

8. mussel
Answer: Miesmuschel

9. octopus
Answer: Tintenfisch

10. otter
Answer: Otter

11. oyster
Answer: Auster

12. seal
Answer: Seehund

13. sea urchin
Answer: Seeigel

14. shark
Answer: Hai

15. shrimp
Answer: Garnele

16. snail
Answer: Schnecke

17. starfish
Answer: Seestern

18. swordfish
Answer: Schwertfisch

19. turtle
Answer: Schildkröte

20. whale
Answer: Wal


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : ANIMALS - AQUATIC


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-