Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
APPLIANCES : GERÄTE

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. air conditioner
Answer: Klimaanlage

2. blender
Answer: Mischmaschine

3. ceiling fan
Answer: Deckenventilator


4. coffee maker
Answer: Kaffeekanne

5. dishwasher
Answer: Spülmaschine

6. fan
Answer: Ventilator

7. freezer
Answer: Gefriertruhe

8. refrigerator, fridge
Answer: Kühlschrank

9. hair dryer
Answer: Haartrockner

10. heater
Answer: Heizofen

11. iron
Answer: Bügeleisen

12. microwave
Answer: Mikrowelle

13. mixer
Answer: Mixer

14. oven
Answer: Backofen

15. sewing machine
Answer: Nähmaschine

16. spin dryer
Answer: Drehbeschleunigungtrockner

17. stove
Answer: Herd

18. toaster
Answer: Toaster

19. vacuum cleaner
Answer: Staubsauger

20. washing machine
Answer: Waschmaschine


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : APPLIANCES


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-