Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
BATHROOM 2 : BADEZIMMER 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. bathroom cabinet
Answer: Badezimmerschrank

2. bath mat
Answer: Badmatte

3. bath salts
Answer: Badesalz


4. bath towel
Answer: Badetuch

5. comb
Answer: Kamme

6. curtain
Answer: Vorhang

7. drain
Answer: Abfluß

8. electric shaver
Answer: elektrischer Rasierapparat

9. hair brush
Answer: Haarbürste

10. hair dryer
Answer: Fön

11. hand towel
Answer: Handtuch

12. lotion
Answer: Krem

13. medicine kit
Answer: Medizininstallationssatz

14. nail brush
Answer: Nagelbürste

15. shower gel
Answer: Duschegel

16. sink
Answer: Ausguß

17. soap dish
Answer: Seifenteller

18. soap powder
Answer: Seifenpulver

19. sponge
Answer: Schwamm

20. stool
Answer: Hocker, schemel

21. stopper
Answer: Stöpsel

22. tile
Answer: Kachel

23. toilet
Answer: Toilette

24. toilet case
Answer: Necessaire

25. towel rack
Answer: Tuchzahnstange

26. wash basin
Answer: Waschbecken

27. weighing-scale
Answer: Waage


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : BATHROOM 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-