Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
BEACH 1 : STRAND 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. lifeguard
Answer: Bademeister

2. lifejacket
Answer: Schwimmweste

3. pail
Answer: Eimer


4. sand
Answer: Sand

5. sand castle
Answer: Sandschloß

6. sea
Answer: Meer

7. sea gull
Answer: Möwe

8. shell
Answer: Muschel

9. shore
Answer: Küste

10. shovel
Answer: Schaufel

11. surfboard
Answer: Surfbrett

12. swim
Answer: Schwimmen

13. swimming trunks
Answer: Badehose

14. swimsuit
Answer: Badeanzug

15. towel
Answer: Handtuch

16. wave
Answer: Woge


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : BEACH 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-