Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
BEACH 2 : STRAND 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. ball
Answer: Ball

2. binoculars
Answer: Feldstecher

3. cap
Answer: Mütze


4. dressing room
Answer: Umkleidezimmer

5. dune
Answer: Düne

6. hat
Answer: Hut

7. lifeboat
Answer: Rettungsboot

8. motorboat
Answer: Motorboot

9. sandal
Answer: Sandale

10. shellfish
Answer: Schalentier

11. slipper
Answer: Pantoffel

12. sunbath
Answer: Sonnenbad

13. sunglasses
Answer: Sonnenbrille

14. sunny
Answer: sonnig

15. sunrise
Answer: Sonnenaufgang

16. sunset
Answer: Sonnenuntergang

17. sunshade
Answer: Sonnenschirm

18. sunshine
Answer: Sonnenschein

19. sunstroke
Answer: Sonnenstich

20. suntan
Answer: Sonnenbräune

21. suntan lotion
Answer: Sonnencreme

22. surf
Answer: Brandung

23. surfing
Answer: Surfing

24. swimming
Answer: Schwimmsport

25. umbrella
Answer: Regenschirm


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : BEACH 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-