Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
BEDROOM : SCHLAFZIMMER

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. alarm clock
Answer: Wecker

2. armchair
Answer: Lehnsessel

3. bed
Answer: Bett


4. bed linen
Answer: Bettzeug

5. bedspread
Answer: Bettdecke

6. blanket
Answer: Decke

7. blinds
Answer: Jalousie

8. bolster
Answer: Kissen

9. carpet
Answer: Teppich

10. closet
Answer: Wandschrank

11. comforter
Answer: Federbett

12. curtain
Answer: Vorhang

13. dressing-table
Answer: Frisiertisch

14. double bed
Answer: doppeltes Bett

15. hanger
Answer: Kleiderbügel

16. headboard
Answer: Kopfende

17. lamp
Answer: Lampe

18. lamp shade
Answer: Lampenschirm

19. mattress
Answer: Matratze

20. mirror
Answer: Spiegel

21. pillow
Answer: Kopfkissen

22. pillowcase
Answer: Kissenbezug

23. plug
Answer: Stecker

24. quilt
Answer: Steppdecke

25. reading lamp
Answer: Leselampe

26. rug
Answer: Vorleger

27. sheet
Answer: Laken

28. single bed
Answer: einzelnes Bett

29. socket
Answer: Steckdose

30. switch
Answer: Schalter

31. telephone
Answer: Telefon

32. wardrobe
Answer: Kleiderschrank


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : BEDROOM


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-