Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
BIRDS 1 : VÖGEL 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. chicken
Answer: Huhn

2. crow
Answer: Krähe

3. cuckoo
Answer: Kuckuck


4. dove
Answer: Taube

5. duck
Answer: Ente

6. eagle
Answer: Adler

7. flamingo
Answer: Flamingo

8. goose
Answer: Gans

9. ostrich
Answer: Strauß

10. owl
Answer: Eule

11. parrot
Answer: Papagei

12. peacock
Answer: Pflau

13. pelican
Answer: Pelikan

14. penguin
Answer: Pinguin

15. quail
Answer: Wachtel

16. seagull
Answer: Möwe

17. sparrow
Answer: Sperling

18. stork
Answer: Storch

19. swallow
Answer: Schwalbe

20. swan
Answer: Schwan

21. turkey
Answer: Truthahn

22. vulture
Answer: Geier


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : BIRDS 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-