Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
BIRDS 2 : VÖGEL 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. canary
Answer: Kanarienvogel

2. chick
Answer: Küken

3. cock
Answer: Hahn


4. hawk, falcon
Answer: Falke, Habicht

5. hen
Answer: Henne

6. kingfisher
Answer: Eisvogel

7. parakeet
Answer: Sittich

8. partridge
Answer: Rebhuhn

9. pheasant
Answer: Fasan

10. pigeon
Answer: Taube

11. raven
Answer: Rabe

12. robin
Answer: Rotkehlchen

13. rooster
Answer: Hahn

14. woodpecker
Answer: Specht


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : BIRDS 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-