Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
BUS STATION 1 : BUSBAHNHOF 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. air conditioned
Answer: klimatisiert

2. board
Answer: einsteigen

3. bus
Answer: Bus


4. bus stop
Answer: Bushaltestelle

5. cancellation
Answer: Absage

6. cloakroom
Answer: Garderobe

7. confirmation
Answer: Bestätigung

8. delay
Answer: Aufenthalt

9. discount
Answer: Rabatt

10. driver
Answer: Fahrer

11. early
Answer: früh

12. get-off
Answer: aussteigen

13. information desk
Answer: Auskunftsbüro

14. luggage
Answer: Gepäck

15. luggage locker
Answer: Gepäckschließfach

16. on time
Answer: pünktlich

17. one-way ticket
Answer: einfache Fahrkarte

18. passenger
Answer: Passagier

19. reservation
Answer: Reservierung

20. round-trip ticket
Answer: Rückfahrkarte

21. schedule
Answer: Fahrplan

22. seat
Answer: Sitz

23. seat number
Answer: setzen Sie Zahl

24. sitting room
Answer: Wohnzimmer

25. ticket
Answer: Fahrkarte

26. ticket collector
Answer: Schaffner

27. time of arrival
Answer: Ankunftszeit

28. time of departure
Answer: Abfahrtszeit

29. toilet
Answer: Toilette

30. waiting room
Answer: Wartezimmer

31. window seat
Answer: Fenstersitz


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : BUS STATION 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-