Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
BUS STATION 2 : BUSBAHNHOF 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. arrival
Answer: Ankunft, Eintreffen

2. blanket
Answer: Decke

3. book stand
Answer: Bücherstand


4. breakfast
Answer: Frühstück

5. cafeteria
Answer: Kantine

6. car rental
Answer: Autovermietung

7. credit card
Answer: Kreditkarte

8. departure
Answer: Abfahrt

9. dinner
Answer: Abendessen

10. information
Answer: Auskunft

11. luggage rack
Answer: Gepäcknetz

12. luggage trolley
Answer: Kofferkuli

13. luggage van
Answer: Gepäckwagen

14. lunch
Answer: Mittagessen

15. magazine
Answer: Zeitschrift

16. meal
Answer: Mahl

17. newspaper
Answer: Zeitung

18. newspaper vendor
Answer: Zeitungshändler

19. non-vegetarian
Answer: nicht vegetarisch

20. number
Answer: Zahl

21. pharmacy, chemist
Answer: Drogerie, Apotheke

22. pillow
Answer: Kopfkissen

23. restaurant
Answer: Restaurant

24. taxi stand
Answer: Taxistand

25. telephone
Answer: Telefon

26. ticket machine
Answer: Fahrkartenautomat

27. ticket office
Answer: Schalter

28. vegetarian
Answer: Vegetarier


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : BUS STATION 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-