Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
BUSINESS 1 : GESCHÄFT 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. expenses
Answer: Unkosten

2. export
Answer: Export

3. import
Answer: Importware


4. income
Answer: Einkommen

5. investment
Answer: Investition

6. loss
Answer: Verlust

7. management
Answer: Verwaltung

8. market
Answer: Markt

9. merchandise
Answer: Handelsware, Ware

10. price
Answer: Preis

11. production
Answer: Produktion

12. profits
Answer: Gewinn

13. purchase
Answer: Erwerb

14. revenue
Answer: Einkünfte

15. salary
Answer: Gehalt

16. sales
Answer: Schlußverkauf

17. supplies
Answer: Vorrat

18. wage
Answer: Lohn


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : BUSINESS 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-