Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
BUSINESS 2 : GESCHÄFT 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. business
Answer: Gewerbe, Handel

2. business card
Answer: Visitenkarte

3. business hours
Answer: geschäftsmäßig


4. business trip
Answer: Geschäftsreise

5. company
Answer: Gesellschaft

6. factory
Answer: Fabrik

7. income tax
Answer: Einkommenssteuer

8. interest income
Answer: Zinserträge

9. meeting
Answer: Treffen

10. on business
Answer: geschäftlich

11. price list
Answer: Preisliste

12. product
Answer: Produkt

13. profit margin
Answer: Gewinnspanne

14. profit sharing
Answer: Gewinnbeteiligung

15. sale
Answer: Verkauf

16. sales tax
Answer: Umsatzsteuer

17. share
Answer: Aktie

18. tax
Answer: Steuer

19. to buy
Answer: Kaufen

20. to charge
Answer: verlangen

21. to invest
Answer: investieren

22. to pay
Answer: bezahlen

23. to sell
Answer: verkaufen

24. wage scale
Answer: Lohntarif


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : BUSINESS 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-