Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
BUSINESS - PEOPLE : GESCHÄFT - VOLK

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. boss
Answer: Chef

2. businessman
Answer: Geschäftsmann

3. businesswoman
Answer: Geschäftsfrau


4. clerk
Answer: Büroangestellte

5. employees
Answer: Angestellte

6. employer
Answer: Arbeitgeber

7. manager
Answer: Direktor

8. retailer
Answer: Einzelhändler

9. salesman
Answer: Verkäufer

10. saleswoman
Answer: Verkäuferin

11. shareholder
Answer: Aktionär

12. wholesaler
Answer: Großhändler

13. worker
Answer: Arbeiter

14. //ENGLISH
Answer: GERMAN


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : BUSINESS - PEOPLE


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-