Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
CAMPING : CAMPING

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. backpack
Answer: Rucksack

2. bait
Answer: Köder

3. basket
Answer: Korb


4. boat
Answer: Schiff

5. boots
Answer: Stiefels

6. camp
Answer: Lager

7. camp bed
Answer: Leige

8. camper
Answer: Camper

9. campfire
Answer: Freudenfeuer

10. campstool
Answer: Campinghocker

11. cliff
Answer: Steilwand, Klippe

12. compass
Answer: Kompaß

13. firewood
Answer: Brennholz

14. fish hook
Answer: Fischerhaken

15. fishing net
Answer: Fischnetz

16. flashlight
Answer: Taschenlampe

17. forest
Answer: Wald, Forst

18. forest ranger
Answer: Förster

19. grill
Answer: Bratrost

20. hook
Answer: Haken

21. lamp
Answer: Lampe

22. lantern
Answer: Laterne

23. raft
Answer: Floß

24. raincoat
Answer: Regenmantel

25. rope
Answer: Seil

26. shotgun
Answer: Schrotflinte

27. sleeping bag
Answer: Schlafsack

28. stream
Answer: Bach

29. tent
Answer: Zelt

30. thermos
Answer: Thermosflasche

31. trailer
Answer: Wohnwagen

32. trap
Answer: Falle


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : CAMPING


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-