Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
CAR 1 : AUTO 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. accelerator
Answer: Gaspedal

2. battery
Answer: Batterie

3. brake
Answer: Bremse


4. brake lights
Answer: Bremslichter

5. bumper
Answer: Stoßstange

6. clutch
Answer: Kupplung

7. dashboard
Answer: Armaturenbrett

8. engine
Answer: Motor

9. gear
Answer: Gang

10. handbrake
Answer: Handbremse

11. headlight
Answer: Scheinwerfer

12. horn
Answer: Hupe

13. seat belt
Answer: Sicherheitsgurt

14. speedometer
Answer: Tachometer

15. steering wheel
Answer: Steuerrad

16. tire, tyre
Answer: Reifen

17. windshield
Answer: Windschutzscheibe


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : CAR 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-