Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
CAR 2 : AUTO 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. antenna
Answer: Antenne

2. armrest
Answer: Armlehne

3. fan belt
Answer: Keilriemen


4. gas tank
Answer: Benzintank

5. gear lever
Answer: Gangschaltung

6. gearbox
Answer: Getriebe

7. hood, bonnet
Answer: Motorhaube

8. ignition
Answer: Zündung

9. jack
Answer: Wagenheber

10. mat
Answer: Matte

11. parking light
Answer: Parkleuchte

12. radiator
Answer: Heizkörper

13. radio
Answer: Radio

14. rear light
Answer: Schlußlicht

15. seat
Answer: Sitz

16. spare tire, spare tyre
Answer: Reserverad

17. tail pipe
Answer: Auspuffrohr

18. trunk, boot
Answer: Kofferraum

19. turn signal
Answer: Blinker

20. vent
Answer: Lüftungsloch

21. windshield wiper
Answer: Scheibenwischer


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : CAR 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-