Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
CHRISTMAS 2 : WEIHNACHTEN 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. chimney
Answer: Schornstein

2. December
Answer: Dezember

3. holly
Answer: Stechpalme


4. lights
Answer: Licht

5. ornament
Answer: Verzierung

6. presents
Answer: Gegenwart

7. ribbon
Answer: Band

8. sack
Answer: Sack

9. Santa Claus
Answer: Weihnachtsmann

10. season
Answer: Saison

11. snow
Answer: Schnee

12. snowball
Answer: Schneeball

13. sleigh
Answer: Zugschlitten

14. tinsel
Answer: Lametta

15. toys
Answer: Spielzeug

16. winter
Answer: Winter

17. wreath
Answer: Kranz


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : CHRISTMAS 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-