Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
CINEMA 1 : KINO 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. action
Answer: Aktion

2. actor
Answer: Schauspieler

3. actress
Answer: Schauspielerin


4. adventure
Answer: Abenteuer

5. audience
Answer: Publikum

6. camera
Answer: Kamera

7. comedy
Answer: Lustspiel

8. film, movie
Answer: Film

9. mystery
Answer: Geheimnis

10. scene
Answer: Szene

11. singer
Answer: Sänger, Sängerin

12. song
Answer: Lied

13. story
Answer: Geschichte

14. stunt
Answer: Kunststück

15. villian
Answer: Schuft


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : CINEMA 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-