Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
CINEMA 2 : KINO 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. box office
Answer: Kasse

2. cast
Answer: Besetzung

3. censor
Answer: Zensor


4. choreography
Answer: Choreographie

5. chorus
Answer: Kehrreim

6. climax
Answer: Höhepunkt

7. comedian
Answer: Clown

8. crew
Answer: Besatzung

9. critic
Answer: Kritiker

10. director
Answer: Regisseur

11. editor
Answer: Redakteur

12. fiction
Answer: Fiktion

13. film festival
Answer: Filmfestival

14. film star
Answer: Filmstar

15. horror film
Answer: Grausigkeitfilm

16. love story
Answer: Liebesgeschichte

17. lyrics
Answer: Text

18. preview
Answer: Vorschau

19. producer
Answer: Produzent

20. role
Answer: Rolle

21. romantic
Answer: romantisch

22. screenplay
Answer: Drehbuch

23. screenwriter
Answer: Drehbuchautor

24. script
Answer: Drehbuch

25. soundtrack
Answer: Tonspur

26. sound effects
Answer: stichhaltige Effekte

27. thriller
Answer: Reißer


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : CINEMA 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-