Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
CINEMA 3 : KINO 3

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. act
Answer: Tat

2. awards
Answer: Preise

3. box office success, box office hit
Answer: Schlager


4. cabaret, floor show
Answer: Kabarett

5. chorus girls
Answer: chorusmädchen

6. conductor
Answer: Konzertmeister

7. dubbed
Answer: betitelt

8. dubbing
Answer: Nachsynchronisation

9. edit
Answer: Korrekturlesen

10. film director
Answer: Filmdirektor

11. flop
Answer: Plumpsen

12. footlights
Answer: Rampenlicht

13. lyricist
Answer: Lyriker

14. orchestra
Answer: Orchester

15. original version
Answer: ursprüngliche Version

16. playback
Answer: Wiedergabe

17. premiere, release
Answer: Premiere

18. review
Answer: Besprechung

19. screen
Answer: Filmleinwand

20. special effects
Answer: spezielle Effekte

21. spotlight
Answer: Scheinwerfer

22. stage
Answer: Bühne

23. theatre, theater
Answer: Schauspielhaus, Theater

24. to film
Answer: filmen

25. usher
Answer: Platzanweiser

26. variety show
Answer: Vorstellung de la variedad

27. variety theatre, variety theater
Answer: Varietétheater


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : CINEMA 3


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-