Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
CLASSROOM : KLASSENZIMMER

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. bag
Answer: Sack

2. blackboard
Answer: Wandtafel

3. book
Answer: Buch


4. chair
Answer: Stuhl

5. chalk
Answer: Kreide

6. classmate
Answer: Klassenkamerad

7. crayon
Answer: Buntstift

8. desk
Answer: Pult

9. eraser
Answer: Radiergummi

10. grade
Answer: Klasse

11. library
Answer: Leihbücherei

12. notebook
Answer: Notibuch

13. paper
Answer: Papier

14. pen
Answer: Feder

15. pencil
Answer: Bleistift

16. pencil sharpener
Answer: Anspitzer

17. ruler
Answer: Lineal

18. satchel
Answer: Schultasche

19. school
Answer: Schule

20. student
Answer: Student

21. teacher
Answer: Lehrer

22. text
Answer: Text

23. textbook
Answer: Lehrbuch


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : CLASSROOM


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-