Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
CLOTHES 2 : KLEIDUNG 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. bathrobe
Answer: Bademantel

2. blazer
Answer: Sportjacke

3. buckle
Answer: Schnalle


4. button
Answer: Knopf

5. cardigan
Answer: Wolljacke

6. collar
Answer: Kragen

7. earmuff
Answer: Ohrenschützer

8. glasses, spectacles
Answer: Brille

9. glove
Answer: Handschuh

10. helmet
Answer: Helm

11. nightgown
Answer: Nachthemd

12. overcoat
Answer: Mantel

13. pajamas
Answer: Pyjama

14. pocket
Answer: Tasche

15. purse
Answer: Börse

16. sandal
Answer: Sandale

17. slacks
Answer: Hose

18. slipper
Answer: Hausschuh, Pantoffel

19. sneakers
Answer: Turnschuhe

20. stocking
Answer: Strumpf

21. sweatband
Answer: Schweißband

22. sweater
Answer: Sweater

23. sweatpants
Answer: Trainingshose

24. sweatshirt
Answer: Sweatshirt

25. tuxedo
Answer: Smoking

26. underpants
Answer: Unterhose

27. undershirt
Answer: Hemd

28. underwear
Answer: Unterwäsche

29. vest
Answer: Weste

30. wallet
Answer: Brieftasche


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : CLOTHES 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-