Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
CLOTHES 3 : KLEIDUNG 3

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. beret
Answer: Baskenmütze

2. blouse
Answer: Bluse

3. brassiere
Answer: Büstenhalter


4. girdle
Answer: Hüfthalter

5. heel
Answer: Absatz

6. lapel
Answer: Rockaufschlag

7. overalls
Answer: Arbeitsanzug

8. panties
Answer: Schlüpfer

9. pantihose
Answer: Strumpfhose

10. ski boots
Answer: Skischuhe

11. ski pants
Answer: Skihose

12. windbreaker
Answer: Windjacke


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : CLOTHES 3


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-