Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
COMPUTER - HARDWARE : COMPUTER - HARDWARE

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. adaptor
Answer: Adapter

2. battery
Answer: Batterie

3. cable
Answer: Kabel


4. compact disk
Answer: CD

5. floppy disk
Answer: Diskette

6. hard drive
Answer: Festplatte

7. joystick
Answer: Steuerknüppel

8. keyboard
Answer: Tastatur

9. monitor
Answer: Bildschirm

10. modem
Answer: Modem

11. personal computer
Answer: Personalcomputer

12. printer
Answer: Drucker

13. screen
Answer: Bildschirm

14. switch
Answer: Schalter


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : COMPUTER - HARDWARE


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-