Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
CONSTRUCTION : KONSTRUKTION

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. beam
Answer: Balken

2. blueprints
Answer: Blaupause

3. board, plank
Answer: Brett


4. brick
Answer: Ziegelstein

5. mason, bricklayer
Answer: Maurer

6. builder
Answer: Bauunternehmer

7. bulldozer
Answer: Bulldozer

8. cement
Answer: Zement

9. concrete
Answer: Beton

10. crane
Answer: Kran

11. helmet, hard hat
Answer: Helm

12. ladder
Answer: Leiter

13. level
Answer: Nivelliergerät

14. measure tape
Answer: Band metrisch

15. pickax, pickaxe, pick axe
Answer: Spitzhacke

16. pulley
Answer: Rolle

17. rafter
Answer: Dachbalken

18. scaffolding
Answer: Gerüst

19. shovel
Answer: Schaufel

20. soldering iron
Answer: Lötkolben

21. stone
Answer: Stein

22. wheelbarrow
Answer: Schubkarren


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : CONSTRUCTION


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-