Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
COUNTRIES 1 : LÄNDER 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. Australia
Answer: Australien

2. Brazil
Answer: Brasilien

3. Canada
Answer: Kanada


4. China
Answer: China

5. England
Answer: England

6. Finland
Answer: Finnland

7. France
Answer: Frankreich

8. Germany
Answer: Deutschland

9. Greece
Answer: Griechenland

10. India
Answer: Indien

11. Italy
Answer: Italien

12. Japan
Answer: Japan

13. Mexico
Answer: Mexiko

14. Norway
Answer: Noewegen

15. Russia
Answer: Rußland

16. Singapore
Answer: Singapur

17. Spain
Answer: Spanien

18. Sweden
Answer: Schweden

19. Switzerland
Answer: Schweiz

20. United Kingdom
Answer: Vereinigtes Königreich

21. United States
Answer: Vereinigte Staaten


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : COUNTRIES 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-