Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
COUNTRIES 2 : LÄNDER 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. Argentina
Answer: Argentinien

2. Austria
Answer: Österreich

3. Belgium
Answer: Belgien


4. Chile
Answer: Chile

5. Denmark
Answer: Dänemark

6. Egypt
Answer: Ägypten

7. Indonesia
Answer: Indonesia

8. Iran
Answer: Iran

9. Iraq
Answer: Iak

10. Ireland
Answer: Irland

11. Israel
Answer: Israel

12. Kenya
Answer: Kenia

13. Malaysia
Answer: Malaisia

14. Netherlands
Answer: Niederlande

15. New Zealand
Answer: Neuseeland

16. Philippines
Answer: Philippinen

17. Portugal
Answer: Portugal

18. South Africa
Answer: Südafrika

19. Thailand
Answer: Thailand

20. Turkey
Answer: Türkei


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : COUNTRIES 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-