Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.

1. day
Answer: Tag

2. Monday
Answer: Montag

3. Tuesday
Answer: Dienstag

4. Wednesday
Answer: Mittwoch

5. Thursday
Answer: Donnerstag

6. Friday
Answer: Freitag

7. Saturday
Answer: Samstag

8. Sunday
Answer: Sonntag

9. month
Answer: Monat

10. January
Answer: January

11. February
Answer: February

12. March
Answer: März

13. April
Answer: April

14. May
Answer: Mai

15. June
Answer: Juni

16. July
Answer: Juli

17. August
Answer: August

18. September
Answer: September

19. October
Answer: Oktober

20. November
Answer: November

21. December
Answer: Dezember

  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : DAYS and MONTHS

Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright