Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
DINING ROOM : SPEISEZIMMER

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. bowl
Answer: Schale

2. candle
Answer: Kerze

3. candlestick
Answer: Kerzenhalter


4. chair
Answer: Stuhl

5. chandelier
Answer: Kronleuchter

6. chinaware
Answer: Porzellan

7. coffeepot
Answer: Kaffeekanne

8. crockery
Answer: Steingut

9. cup
Answer: Tasse

10. cutlery
Answer: Besteck

11. fork
Answer: Gabel

12. glass
Answer: Glas

13. jug
Answer: Krug

14. knife
Answer: Messer

15. mug
Answer: Becher

16. napkin
Answer: Serviette

17. plate
Answer: Teller

18. salt shaker
Answer: Salzstreuer

19. saucer
Answer: Untertasse

20. silverware
Answer: Silber

21. spoon
Answer: Löffel

22. table
Answer: Tisch

23. tablecloth
Answer: Tischtuch

24. teapot
Answer: Teekanne

25. tray
Answer: Tablett

26. //ENGLISH
Answer: GERMAN


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : DINING ROOM


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-