Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
DOCTORS - SPECIALISTS : DOKTOREN - FACHLEUTE

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. cardiologist
Answer: Kardiologe

2. chiropodist
Answer: Fußpfleger

3. chiropractor
Answer: Chiropraktiker


4. dentist
Answer: Zahnarzt

5. dermatologist
Answer: Dermatologe

6. dietician
Answer: Ernährungswissenschaftler

7. gerontologist
Answer: Gerontologe

8. gynecologist, gynaecologist
Answer: Gynäkologe, Gynäkologerin

9. nephrologist
Answer: Nephrologe

10. neurologist
Answer: Neurologe

11. obstetrician
Answer: Geburtshelfer

12. oncologist
Answer: Onkologe

13. orthodontist
Answer: Kieferorthopäde

14. orthopedist, orthopaedist
Answer: Orthopäde

15. pediatrician, paediatrician
Answer: Kinderarzt

16. pathologist
Answer: Pathologe

17. physician
Answer: Artz

18. physiotherapist
Answer: Heilgymnastiker

19. psychiatrist
Answer: Psychiater

20. psychologist
Answer: Psychologe

21. radiologist
Answer: Radiologe

22. rheumatologist
Answer: Rheumatologe

23. surgeon
Answer: Chirurg

24. urologist
Answer: Urologe


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : DOCTORS - SPECIALISTS


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-