Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
FAMILY 1 : FAMILIE 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. aunt
Answer: Tante

2. brother
Answer: Bruder

3. child
Answer: Kind


4. cousin
Answer: Vetter, Kusine

5. daughter
Answer: Tochter

6. father
Answer: Pater, Vater

7. grandchildren
Answer: Enkelkinder

8. granddaughter
Answer: Enkelin

9. grandfather
Answer: Großvater

10. grandmother
Answer: Großmutter

11. grandparents
Answer: Großeltern

12. grandson
Answer: Enkel

13. husband
Answer: Gatte

14. mother
Answer: Mutter

15. nephew
Answer: Neffe

16. niece
Answer: Nichte

17. parent
Answer: Elternteil

18. parents
Answer: Eltern

19. sister
Answer: Schwester

20. son
Answer: Sohn

21. uncle
Answer: Onkel

22. wife
Answer: Gattin, Frau


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : FAMILY 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-