Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
FLOWERS 1 : BLUMES 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. bluebell
Answer: Glockenblume

2. daffodil
Answer: Narzisse

3. daisy
Answer: Gänseblümchen


4. lavender
Answer: Lavandel

5. lily
Answer: Lilie

6. marigold
Answer: Studentenblume

7. orchid
Answer: Orchidee

8. rose
Answer: Rose

9. sunflower
Answer: Sonnenblume

10. tulip
Answer: Tulpe

11. violet
Answer: Veilchen

12. water lily
Answer: Wasserlilie


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : FLOWERS 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-