Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
FLOWERS 2 : BLUMES 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. begonia
Answer: Begonie

2. chrysanthemum
Answer: chrysantheme

3. dahlia
Answer: Dahlie


4. gladiolus
Answer: Gladiole

5. hibiscus, shoeflower
Answer: Hibiskus

6. hyacinth
Answer: Hyazinthe

7. jasmine
Answer: Jasmin

8. magnolia
Answer: Magnolie

9. periwinkle
Answer: Strandschnecke

10. petunia
Answer: Petunie

11. poppy
Answer: Klatschmohn

12. salvia
Answer: Salbeiart

13. zinnia
Answer: Zinnie


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : FLOWERS 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-