Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
FRUITS 2 : OBST 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.



1. blackberry
Answer: Brombeere

2. blueberry
Answer: Blaubeere

3. coconut
Answer: Kokosnuß


4. cranberry
Answer: Moosbeere

5. date
Answer: Dattel

6. fig
Answer: Feige

7. gooseberry
Answer: Stachelbeere

8. grapefruit
Answer: pampelmuse

9. mango
Answer: Mangopflaume

10. medlar
Answer: Mispel

11. melon
Answer: Melone

12. muskmelon
Answer: Zuckermelone

13. nectarine
Answer: Nektarine

14. papaw
Answer: papaya

15. quince
Answer: Quitte

16. tangerine
Answer: Manderine

17. watermelon
Answer: Wassermelone

18. //ENGLISH
Answer: GERMAN

  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : FRUITS 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-