Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
GARDEN 2 : GARTEN 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. birds
Answer: Vögel

2. butterfly
Answer: Schmetterling

3. fence
Answer: Zaun


4. flowerbed
Answer: Blumenbeet

5. fountain
Answer: Springbrunnen

6. garden furniture
Answer: Gartenmöbel

7. greenhouse, hothouse
Answer: Gewächshaus, Treibhaus

8. grill
Answer: Bratrost

9. hammock
Answer: Hängematte

10. hedge
Answer: Hecke

11. insects
Answer: Insekte

12. pathway
Answer: Pfad

13. pond
Answer: Teich

14. shed
Answer: Schuppen

15. sprinkler
Answer: Sprenger

16. steps, stairs
Answer: Treppe

17. sunshade
Answer: Sonnenschutz

18. swimming pool
Answer: Schwimmbad

19. worms
Answer: Wurme


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : GARDEN 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-