Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
GARDEN - ITEMS : GARTEN - POSTEN

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. charcoal
Answer: Holzkohle

2. grill
Answer: Bratrost

3. hammock
Answer: Hängematte


4. hatchet
Answer: Kriegsbeil

5. hoe
Answer: Hacke

6. hosepipe
Answer: Schlauch

7. ladder
Answer: Leiter

8. lawnmower
Answer: Rasenmähmaschine

9. mower
Answer: Mäher

10. rake
Answer: Harke

11. shears
Answer: große Schere

12. shovel
Answer: Schaufel

13. watering can, sprinkling can
Answer: Gießkanne

14. wheelbarrow
Answer: Schubkarren


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : GARDEN - ITEMS


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-