Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
GEOGRAPHY- FEATURES 2 : GEOGRAPHIE - EIGENSCHAFTEN 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. archipelago
Answer: Inselgruppe

2. beach
Answer: Strand

3. cave
Answer: Höhle


4. creek
Answer: Flüßchen

5. cliff
Answer: Steilwand

6. coast
Answer: Küste

7. countryside
Answer: Landschaft

8. field
Answer: Feld, Feldstecher

9. forest, woods
Answer: Wald

10. globe
Answer: Globus

11. hill
Answer: Hügel

12. iceberg
Answer: Eisberg

13. jungle
Answer: Urwald, Dschungel

14. landscape
Answer: Landschaft

15. map
Answer: Karte, Landkarte

16. marsh
Answer: Sumpf

17. meadow, grassland
Answer: Wiese

18. mountain pass
Answer: Gebirgspaß

19. mountain range
Answer: Bergkette

20. pond
Answer: Teich

21. rainforest
Answer: Regenwald

22. river bank
Answer: Flußufer

23. sea bed
Answer: Sebett

24. shore
Answer: Ufer, Küste

25. spring
Answer: Quelle

26. stream
Answer: Bach

27. summit, top
Answer: Gipfel

28. swamp
Answer: Morast

29. territory
Answer: Gebiet

30. trench
Answer: Schützengraben

31. volcano
Answer: Vulkan


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : GEOGRAPHY- FEATURES 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-