Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
GEOMETRY 1 : GEOMETRIE 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. angle
Answer: Winkel

2. area
Answer: Fläche

3. circle
Answer: Kreis


4. circumference
Answer: Umfang

5. cone
Answer: Kegel

6. cube
Answer: Kubus

7. curve
Answer: Kurve

8. cylinder
Answer: Zylinder

9. diameter
Answer: Durchmesser

10. line
Answer: Linie

11. perimeter
Answer: Umgrenzungslinie

12. point
Answer: Punkt

13. radius
Answer: Umkreis

14. rectangle
Answer: Rechteck

15. semicircle
Answer: Halbkreis

16. side
Answer: Seite

17. sphere
Answer: Sphäre

18. square
Answer: quadratisch

19. triangle
Answer: Dreieck

20. volume
Answer: Volumen


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : GEOMETRY 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-