Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
GEOMETRY 2 : GEOMETRIE 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. concave
Answer: Konkav

2. convex
Answer: Konvex

3. edge
Answer: Kante


4. ellipse
Answer: Ellipse

5. hemisphere
Answer: Hemisphäre

6. heptagon
Answer: heptágono

7. hexagon
Answer: Hexagon

8. oval
Answer: oval

9. parallel lines
Answer: parallele Linien

10. parallelogram
Answer: Parallelogramm

11. pentagon
Answer: Pentagon

12. perpendicular lines
Answer: Senkrechtlinien

13. plane
Answer: flach

14. polygon
Answer: Vieleck

15. prism
Answer: Prisma

16. pyramid
Answer: Pyramide

17. quadrangle
Answer: Viereck

18. quadrilateral
Answer: Viereck

19. ray
Answer: Strahl

20. rhombus
Answer: Rhombus

21. segment
Answer: Segment

22. straight line
Answer: gerade Gerade

23. vertex
Answer: Gipfel


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : GEOMETRY 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-