Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
HERBS : KRAUT

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. basil
Answer: Basilikum

2. celery
Answer: sellerie

3. chervil
Answer: Kerbel


4. chives
Answer: Schnittlauch

5. coriander
Answer: Koriander

6. dill
Answer: Dill

7. garlic
Answer: Knoblauch

8. ginger
Answer: Ingwer

9. marjoram
Answer: Majoran

10. mint
Answer: Minze

11. oregano
Answer: Oregano

12. parsley
Answer: Petersilie

13. rosemary
Answer: Rosmarin

14. tarragon
Answer: Estragon

15. thyme
Answer: Thymian

16. //ENGLISH
Answer: GERMAN


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : HERBS


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-