Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
HOBBIES : LIEBHABEREIEN

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. camping
Answer: Camping

2. card games
Answer: Spielkarte

3. checkers
Answer: Damespiel


4. chess
Answer: Schach

5. cooking
Answer: Kochen

6. crossword
Answer: Kreuzworträtsel

7. dance
Answer: Tanz

8. darts
Answer: Spiel der Pfeile

9. dominoes
Answer: Dominoes

10. fishing
Answer: Fischen

11. gardening
Answer: Gartenarbeit

12. hiking
Answer: Wandern

13. jigsaw puzzle
Answer: Puzzlespiel

14. jogging
Answer: Stoß

15. marbles
Answer: Murmel

16. mountaineering
Answer: Bergsteigen

17. painting
Answer: Gemälde

18. photography
Answer: Fotografie

19. riddle
Answer: Rätsel


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : HOBBIES


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-