Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
INSECTS : INSEKT

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. ant
Answer: Ameise

2. bee
Answer: Biene

3. beetle
Answer: Käfer


4. bug
Answer: Wanze

5. butterfly
Answer: Schmetterling

6. caterpillar
Answer: Raupe

7. centipede
Answer: Tausendfüßler

8. cockroach, roach
Answer: Kakerlak

9. cricket
Answer: Grille

10. dragonfly
Answer: libelle

11. earthworm
Answer: Regenwurm

12. firefly
Answer: Firefly

13. flea
Answer: Floh

14. fly
Answer: fliege

15. grasshopper
Answer: Heuschrecke

16. hornet
Answer: Hornisse

17. locust
Answer: Heuschrecke

18. mosquito
Answer: Mücke

19. moth
Answer: Motte

20. scorpion
Answer: Skorpion

21. spider
Answer: Spinne

22. termite
Answer: Termite

23. tick
Answer: Zecke

24. wasp
Answer: Wespe

25. worm
Answer: Wurm


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : INSECTS


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-