Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
JEWELLERY / JEWELRY : SCHMUCK

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. anklet
Answer: Fußspange

2. bracelet, bangle
Answer: Armreif, Armband

3. brooch
Answer: Brosche


4. chain
Answer: Kette

5. cuff links
Answer: Manschettenknöpfe

6. earring
Answer: Ohrring

7. necklace
Answer: Halskette

8. pendant
Answer: Anhänger

9. pin
Answer: Stecknadel

10. ring
Answer: Ring

11. tiepin
Answer: Krawattennadel

12. watch
Answer: Uhr


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : JEWELLERY / JEWELRY


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-