Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
KITCHEN - GADGETS : KÜCHE - DING

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. barbecue
Answer: Grill

2. blender
Answer: Mischmaschine

3. coffeemaker
Answer: Kaffeekanne


4. dishwasher
Answer: Spülmaschine

5. freezer
Answer: Gefriertruhe

6. grill
Answer: Bratrost

7. juicer
Answer: Entsafter

8. microwave
Answer: Mikrowelle

9. mixer
Answer: Mixer

10. oven
Answer: Backofen

11. refrigerator
Answer: Kühlschrank

12. toaster
Answer: Toaster


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : KITCHEN - GADGETS


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-