Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
KITCHEN - ITEMS : KÜCHE - POSTEN

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. bottle opener
Answer: Flaschenöffner

2. cabinet
Answer: Kabinett

3. can opener
Answer: Dosenöffner


4. canister
Answer: Kanister

5. casserole
Answer: Kasserolle

6. counter
Answer: Kostenzähler

7. cupboard
Answer: Schrank

8. cutting board
Answer: Ausschnittbrett

9. detergent
Answer: Waschmittel

10. dish drainer
Answer: Tellerdrainer

11. dish towel
Answer: Geschirrtuch

12. ice tray
Answer: Eisbehälter

13. napkin
Answer: Serviette

14. paper napkin
Answer: Papierserviette

15. peeler
Answer: Schäler

16. rolling pin
Answer: Rollenstift

17. scouring pad
Answer: waschender Schwamm

18. sink
Answer: Ausguß

19. stove
Answer: Herd


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : KITCHEN - ITEMS


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-