Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
KITCHEN UTENSILS : KOCHUTENSILIEN

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. bowl
Answer: Schale

2. colander
Answer: Sieb

3. coffeepot
Answer: Kaffeekanne


4. crockery
Answer: Steingut

5. cup
Answer: Tasse

6. cutlery
Answer: Besteck

7. dish, plate
Answer: Teller, Platte

8. fork
Answer: Gabel

9. frying pan
Answer: Bratpfanne

10. glass
Answer: Glas

11. jug
Answer: Krug

12. kettle
Answer: Kessel

13. knife
Answer: Messer

14. ladle
Answer: Schöpfkelle

15. mug
Answer: Krug

16. pot
Answer: Topf

17. saucepan
Answer: Kochtopf

18. saucer
Answer: untertasse

19. spoon
Answer: Löffel

20. teapot
Answer: Teekanne

21. //ENGLISH
Answer: GERMAN


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : KITCHEN UTENSILS


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-