Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
LANGUAGES 1 : SPRACHEN 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. Arabic
Answer: Arabisch

2. Dutch
Answer: niederländisch

3. English
Answer: englisch


4. French
Answer: französisch

5. German
Answer: Deutsche

6. Greek
Answer: Grieche

7. Italian
Answer: Italiener

8. Mandarin
Answer: Mandarine

9. Portuguese
Answer: Portugiese

10. Russian
Answer: Russe

11. Spanish
Answer: spanisch

12. Swedish
Answer: schwedisch


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : LANGUAGES 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-