Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
LANGUAGES 2 : SPRACHEN 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. Chinese
Answer: Chinese

2. Czech
Answer: Tscheche

3. Danish
Answer: dänisch


4. Finnish
Answer: finnisch

5. Hungarian
Answer: Ungar

6. Irish
Answer: irisch

7. Japanese
Answer: Japaner

8. Malay
Answer: Malaie

9. Norwegian
Answer: Norweger

10. Persian
Answer: Perser

11. Polish
Answer: polnisch

12. Romanian
Answer: Rumäne

13. Swahili
Answer: Suaheli

14. Thai
Answer: Thailänder

15. Turkish
Answer: türkisch


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : LANGUAGES 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-