Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
LIVING ROOM 1 : WOHNZIMMER 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. armchair
Answer: Lehnstuhl

2. bookcase
Answer: Bücherschrank

3. carpet
Answer: Teppich


4. center table
Answer: Mittetabelle

5. chair
Answer: Stuhl

6. clock
Answer: Uhr

7. curtains
Answer: Vorhänge

8. cushion
Answer: Kissen

9. fireplace
Answer: Kamin

10. furniture
Answer: Möbel

11. lamp
Answer: Lampe

12. sofa
Answer: Sofa

13. telephone
Answer: Telefon

14. television set
Answer: Fernsehgerät


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : LIVING ROOM 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-